Een volledige reeks machines en verbruiksgoederen voor verpakking en omsnoering

Ontdek ons brede assortiment machines en verbruiksgoederen voor verpakking en omsnoering

Verpakken en omsnoeren zijn twee zeer tijdrovende en arbeidsintensieve handelingen wanneer u niet voldoende bent uitgerust. Door deze taken te automatiseren, kunt u uw medewerkers opnieuw andere opdrachten toevertrouwen. Het verhoogt uw efficiëntie en productiviteit.

De ene verpakkingsuitrusting is de andere niet

Met onze uitgebreide reeks apparaten en machines kunt u moduleerbare configuraties uitwerken die zich aanpassen aan alle karakteristieken van de te verwerken producten.

Onze machines, onze verbruiksgoederen (krimpfolie, rekfolie, omsnoeringsbanden), onze klantendienst en de tests die wij aanbieden in onze grote showroom garanderen onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Verbruiksgoederen

Verbruiksgoederen

Ontdek ons ruime aanbod van verbruiksartikelen

Verpakkingsmachines

Verpakkingsmachines

Een verpakkingsmachine op maat van uw behoeften

Omsnoering

Omsnoering

Omsnoeringsmachines op maat van uw behoeften

Occasiemachines

Occasiemachines

Een verpakkingsmachine is nog in perfecte staat

Automatiseringen

Automatiseringen

Optimaliseer uw productielijn

Kwaliteitsdiensten

Een commerciële dienst, een klantendienst en een administratieve dienst staan constant en proactief klaar voor de wensen van de klanten

Modern technisch centrum

Refacom® beschikt over een modern technisch centrum waar demonstraties en proeven met producten van onze klanten kunnen plaatsvinden zodat die klanten concreet, in real time, de gebruiksvoorwaarden van onze machines en de aangeboden verbruiksgoederen kunnen bekijken.

Prijs-kwaliteitverhouding

Refacom® biedt samen met zijn partners een moderne technologie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Sinds 1991

Refacom® werd opgericht in 1991 en heeft zich toegelegd op verpakking in plasticfolie en omsnoering. Het bedrijf heeft vandaag een gedegen ervaring op deze domeinen en volgt de ontwikkelingen op de voet. Dankzij zijn meesterschap in verpakkingstechnologie heeft Refacom® voor elk van zijn klanten een rendabele dienstverlening kunnen ontwikkelen.

keyboard_arrow_up