Klantendienst

7 redenen waarom onze klanten tevreden zijn

Refacom hecht bijzonder veel belang aan zijn klantenservice. Dat heeft alles te maken met het familiale karakter van het bedrijf. Wij bedienen onze klanten zoals wij zelf ook graag bediend zouden worden. Hier zijn zeven goede redenen om op Refacom te vertrouwen voor de levering en het onderhoud van uw verpakkings- of omsnoeringsmachines.

Wij installeren en onderhouden uw machines

Onze technisch gekwalificeerde medewerkers, die geregeld bijscholing krijgen in de nieuwste technologische ontwikkelingen, komen uw verpakkings- en omsnoeringsmachines ter plaatse installeren. Zij komen ook regelmatig langs voor een onderhoud, zodat de producten die u bij Refacom kocht goed blijven functioneren.

Wij reageren binnen een zeer kort tijdsbestek

Refacom is zich ervan bewust dat een machine die niet werkt een verliespost is voor de eigenaar. Daarom zullen we altijd zo snel mogelijk op uw vragen reageren. Onze technici komen indien nodig met spoed ter plaatse om de oorzaak van een storing te achterhalen en deze onmiddellijk op te lossen.

Wij beschikken snel over reserveonderdelen

Machines verslijten, en op een bepaald moment zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe. Dat is normaal. In het geval van storingen door een defect onderdeel doen wij gegarandeerd het nodige om zo snel mogelijk over een origineel reservestuk te beschikken. Dat betekent dat uw machine slechts voor korte tijd buiten gebruik is, en dat u dus niet te veel aan productiviteit inboet.

Uw medewerkers krijgen een opleiding

Moderne machines zijn steeds ergonomischer, maar niet iedereen kan met een verpakkings- of omsnoeringsmachine werken. Om u zo snel mogelijk te laten profiteren van uw aanwinst, stellen wij u professionele trainers ter beschikking die uw medewerkers er binnen de kortste keren optimaal mee leren werken.

Wij bieden onderhoudscontracten ‘op maat’

Wilt u dat uw verpakkings- en omsnoeringsmachines altijd optimaal blijven functioneren? Niets is eenvoudiger dan dat: met een onderhoudscontract blijft uw machinepark optimaal renderen. U hoeft enkel onze technici op geregelde tijdstippen binnen te laten: zij komen bij u ter plaatse om het nodige onderhoud uit te voeren.

TECHNISCHE DIENST REFACOM

Onze voorraad is toereikend

Of het nu gaat om verpakkings- of omsnoeringsmachines, verbruiksartikelen of reserveonderdelen, wij hebben voldoende en voortdurend vernieuwde voorraden. De meeste machines worden in het buitenland geproduceerd, maar u hoeft nooit lang te wachten op een antwoord op uw vragen.

Wij verhuren verpakkings- en omsnoeringsmachines

Heeft u slechts voor een bepaalde periode een verpakkings- of omsnoeringsmachine nodig? Natuurlijk wilt u geen machine aankopen die slechts een deel van het jaar zal draaien, maar dit probleem vraagt wel om een effectieve oplossing. U kunt bij ons een geschikte machine huren die aan al uw verwachtingen voldoet.

Refacom

keyboard_arrow_up